Αξιοθεατα


Είτε επισκέπτεστε τα μέρη μας για δουλειές, είτε για αναψυχή, το ξενοδοχείο Ιφιγένεια βρίσκεται σε βολική απόσταση τόσο από την πόλη των Γρεβενών, όσο και από τα αξιοθέατα του ορεινού όγκου του νομού.

Γρεβενά, η φιλική πόλη!


Στα Γρεβενά (που βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών) θα βρείτε όλων των ειδών τα καταστήματα και υπηρεσίες. Και πάνω από όλα θα βρείτε καλόκαρδους και φιλόξενους κατοίκους! Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το παλιό ρολόι στο κέντρο της πόλης.

Βασιλίτσα, όμορφη όλες τις εποχές!


Το χιονοδρομικό των Γρεβενών βρίσκεται σε απόσταση 1 ώρας και 15 λεπτών από το ξενοδοχείο μας, σε μια μαγευτική διαδρομή που αξίζει να κάνετε.

Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς


Με τα μοναδικά παλαιοντολογικά εκθέματα και τους μεγαλύτερους απολιθωμένους χαυλιόδοντες στον κόσμο! Βρίσκεται στη Μηλιά Γρεβενών, σε απόσταση μισής ώρας από το ξενοδοχείο μας.

Παλιά πέτρινα γεφύρια


Πέτρινα στολίδια των παλαιών μαστόρων της πέτρας που μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά. Τα γεφύρια των Γρεβενών φημίζονται για την καλή κατασκευή τους και την ευκολία πρόσβασης. Σε απόσταση 45 λεπτών από το ξενοδοχείο μας μπορείτε να επισκεφθείτε το Σπήλαιο και να βρείτε τα γεφύρια του Ζιάκα και της Πορτίτσας (φωτ.1). Στην ίδια απόσταση βρίσκεται και το Τρίκωμο με το εκπληκτικό γεφύρι Αζίζ Αγά (φωτ. 2). Αναλυτικές πληροφορίες για τα γεφύρια των Γρεβενών μπορείτε να βρείτε εδώ.Στο Νομό Γρεβενών μπορείτε ανάλογα με την εποχή να κάνετε μανιταροβόλτες και να δείτε, ακόμη και να συλλέξετε τα φημισμένα μανιτάρια μας. 

Αν σας αρέσουν τα σπορ και οι δραστηριότητες του βουνού, μπορείτε ακόμη να απολαύσετε ορεινούς περιπάτους, ορειβασία, rafting & kayak, trekking, mountain bike και πολλά ακόμη.